Campus
 Patrocinador UE Remolins-Bitem

Cartel del campus

Tretzena edició del Campus d'estiu a Bitem, el CAMPUS BITEM "Pepe Roig" 2021, on es fan moltes i diverses activitats esportives, culturals i socials per a que passin el millor estiu possible els participants de 3 a 12 anys de la població de Bitem i d'altres veïnes.

Enguany per la situació de Pandèmia, estem realitzant la 13a edició amb restriccions com l'estiu passat del 2020, gràcies al esforç de pares i sobretot de Monitors/es i Direcció del Campus per adaptar-nos al màxim amb les mesures de seguretat i control de distàncies, desinfecció, etc...

Orgullosos d'haver aconseguit un any més superar-nos amb 60 inscrits al Campus Bitem Pepe Roig, tot i les grans dificultats de la situació actual.

Estem molt agraïts a tothom i esperem el dia 30 de juliol fer la cloenda amb una sorpresa final per als nens i nenes del Campus, amb el patrocini de la sorpresa per part de ELECTRICITAT PERE BONAVIDA.

Data

5 Setmanes
4 Setmanes
3 Setmanes
2 Setmanes
1 Setmana

  Formulari inscripció


Aquest lloc web utilitza cookies própies i de tercers per optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferéncies i realitzar labors analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra Política de Cookies

AcceptarRefusar